2012 : 5 : Yellowstone dan Agenda Tersembunyi

Saturday, December 19, 2009

Bismillah....

Hadis Anas bin Malik r.a:
Seorang lelaki yang berasal dari pedalaman bertanya Rasulullah s.a.w: Bilakah berlakunya Kiamat? Rasulullah s.a.w bersabda: Apakah persediaan kamu untuk menghadapinya? Lelaki itu menjawab: Cinta kepada Allah dan Rasul-Nya. Rasulullah s.a.w bersabda: Kamu akan tetap bersama orang yang kamu cintai.
-Riwayat Muslim-
-SUMBER-

2002

-Di Maahad Muhammadi (Lelaki), Kota Bharu.
-Situasi tidaklah kecoh, tetapi ada segelintir daripada pelajar sibuk memfotokopi artikel yang bertajuk
'KIAMAT SEMAKIN HAMPIR'

Dalam artikel itu, ada menceritakan bahawa kiamat semakin hampir, ada beberapa hadith dikemukakan, hadith tersebut didapati palsu, sila rujuk di sini

Dalam risalah itu, mereka meminta semua rakyat Malaysia supaya menyimpan bekalan makanan yang banyk, supaya bertaubat dan supaya bersedia menghadapi kiamat pada hujung tahun 2002.

Risalah itu juga ada menceritakan bahawa Yellowstone National Park akan menjadi tempat pertama terletusnya kiamat.

2009
-
Di Auditorium Sheikh Mohd Nor, Darul Quran JAKIM, Kuala Kubu Bharu.
-Seorang Ustaz dalam ceramahnya yang dianjurkan oleh perwakilan pelajar berkata : "Adik2 perlu ingat, di Amerika ada golongan2 profesor, doktor yang ada PhD, fasih hadith2 di mulut mereka, mereka juga mengetahui martabat2 hadith2, tahu sumber2 hadith, boleh syarah hadith2 tersebut, tetapi ingat mereka adalah 'orientalis'

Baiklah kawan2 dan sahabat2 pembaca sekalian, antara perkara yang akan dilakukan oleh Illuminati adalah membuat 'panic situations', seperti contoh artikel itu, pada hujung tahun 2002, ada ura2 menceritakan ada golongan2 yang sudah bersedia mengumpul air di dalam rumah masing2. mengumpul makanan yang berbulan-bulan, ini di akui oleh sahabat saya Zul Zikri, bukan setakat yang bukan muslim, muslim juga turut melakukan perkara yang sama.

Jika kita ingat, dalam akhbar perdana pada tahun 90-an, ada laporan akhbar mengatakan kiamat akan berlaku pada 20 Ogos 1998. Dan sekarang, kita ditambah dengan cerita 2012, dalam cerita tersebut, bagaimana dahsyatnya kiamat rekaan mereka dan perlu kita ingat bahawa, gambaran kiamat yang sebenar lebih dahsyat daripada itu, bacalah sahaja dalam al-Quran.

Situasi Gempar atau 'Panic Situation'

Perancangan Illuminati adalah bijak2, sebelum mereka menyerang Islam, sebelum 1717, sila betulkan jika saya silap. Sebelum 1717, Yahudi menyerang kristian, dan selepas beribu tahun menyerang Kristian, akhirnya mereka menyerang ISLAM. Lihat sahaja pada sejarah Kristian, St. Paul, seorang Yahudi yang dikatakan insaf lalu menolong Krisitian, dia menolong atau memporak perandakan? Dan lihatlah apa yang terjadi sekarang, GAGASAN NEW WORLD ORDER telah disokong oleh Pope di Vatican City, adkah ONE MALAYSIA juga sama? Anda kajilah dan jgn lupa kongsi. Dan setelah Krisitian tumpas, maka islam menjadi sasaran mereka.

Sahabat2, orang islam sebenarnya adalah ramai, akan tetapi kita lemah, tiada kesatuan, yang lebih menyedihkan, ada dari kalangan ISLAM sendiri yang menidakkan arahan islam, yang membenarkan arak dan judi berlaku di bawah pemerintahan mereka sendiri.

Oleh itu, bersatulah, carilah titik persamaan, jika titik yang tidak menjuuskan kepada persamaan, kajilah titik itu, adakah ianya perkara besar atau masalah fekah yang biasa2. Ingat, perjuangan hidup kita adalah perjuangan Aqidah.


PERJUANGAN AQIDAH.
PERJUANGAN AQIDAH


Salam Sejahtara dan Terima Kasih.0 Komen:

Post a Comment

Follow by Email

ash berkongsi (128) cnp copy and paste (37) berita (21) cnp (21) politik (21) sosiologi (19) Science (16) sains (16) tazkirah (15) sejarah (14) falak (13) Quran (12) astronomy (12) filem (11) mahasiswa (11) sajak (11) kesihatan (8) ramadhan (8) Health (7) astrophotography (7) hobi (7) 2012 (6) Sunnah (6) buku (6) conspiracy (6) english (5) tarbiah (5) travelog dq (5) Diet (4) TURKI (4) tips (4) Kajian (3) pemakanan (3) jumaat (2) music (2) pantun (2) Fetih 1453 (1) Kuliyyah Notes (1) LM 2020 (1) Nebula (1) Risalah Nur (1) SMS (1) ash (1) essay (1) psikologi (1) seloka (1)

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP