Freemasons dan Dan Brown

Wednesday, September 16, 2009

Freemasons await Dan Brown novel `The Lost Symbol'


klik link kat atas


Assalamualaikum.....moga semua sihat ye...

Alhamdulilah....sampai gak jariku memetik keyboard di rumah aku....

Petang semalam, sambil2 menunggu train berlepas, tapak sandel saya memijak debu2 di MPH Mid Valley Megamall.

Di pintu masuk toko buku itu, terdapat satu slot mempromosikan buku terbaru Pak Cik DaN BRown, The Lost Symbol.

Buku itu, di kulitnya ada menunujukkan gambar kunci, kunici ape entahlah saya tidak mengerti.

Dalam satu ceramah daripada Abg Syaari IP MINDA, beliau ada menegaskan, bacelah buku2 daripada Pak Cik Brown, kita akan mendapat manfaat, tidak pun tontonlah sahaja filem yang diadaptasi daripada buku2 Pak Cik Brown.

Filem2 itu banyk mendedahkan taktik2 n teknik2 Yahudi dalam mentadbir dunia, dalam menyiasat sesuatu, dalam mengkaji sesuatu rahsia.

Jika kita lihat dalam The Da Vinci Code, kesungguhan dalam merungkaikan masalah begitu jelas kesungguhannya,.

begitulah, dan banyak lagi conothnya, papepon, tq r sudi bace, dah nak masuk iftor time ni...

Wassalam.

1 Komen:

MUNIRAH Tuesday, September 22, 2009 at 11:03:00 PM GMT+8  

thankz ats pkongsian..
kalau ad nfrmtn ttg pape books y bagus oke gak..=)

Post a Comment

Follow by Email

ash berkongsi (128) cnp copy and paste (37) berita (21) cnp (21) politik (21) sosiologi (19) Science (16) sains (16) tazkirah (15) sejarah (14) falak (13) Quran (12) astronomy (12) filem (11) mahasiswa (11) sajak (11) kesihatan (8) ramadhan (8) Health (7) astrophotography (7) hobi (7) 2012 (6) Sunnah (6) conspiracy (6) buku (5) english (5) tarbiah (5) travelog dq (5) Diet (4) TURKI (4) tips (4) Kajian (3) pemakanan (3) jumaat (2) music (2) pantun (2) Fetih 1453 (1) Kuliyyah Notes (1) LM 2020 (1) Nebula (1) Risalah Nur (1) SMS (1) ash (1) essay (1) psikologi (1) seloka (1)

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP