SMS : Birthday

Sunday, September 12, 2010


Assalamualaikum,

Untuk entry kali Ash nak dedicate kat org2 yg hantar sms birthday kat Ash.

So, kat bawah ni, adalah tribute untuk korang2 yg sudi wish Ash birthday yg lepas.

Hanya SPR ( Sistem Pesanan Ringkas) Ash consider sebab cara tu lagi special daripada wish di FB.

Berikut adalah ape yg dihantar oleh korg2 semua :


1. Mazlan

Salam bos, selamat hari lahir maf la dop panda nok wat ayat bunga2 neh

Ash : Mazlan ni member Ash kat PJ. Asalnya junior kat skola dulu. Tapi, tup2 jumpa, dah jadi sama batch.


2. Afifi

“Hati yang ingat mati akan sentiasa hidup!!!..

Jagalah hati..carilah hatimu sewaktu membaca al-Quran.

Jika kau x temui, crilah hatimu ketika mengerjakan solat.

Jika kau x temui, carilah hatimu ketika duduk bertafakur mengingati mati.

Jika kau x temui juga, berdoalah kpd ALLAH, PINTA HATI YANG BARU…”

hapPy bufDay


Ash : Afifi ni mantan roomate di DQ dulu. InshaALLAH jumpa lagi di gombak tahun depan.


3. Fezah Zakaria

Hpy bday. Moga pnjg umu n dmrhkan rezki.amin

Ash : Ni junior skola rendah, antara penggerak aktif untuk kemajuan alumni skola rendah. Mesejnya ringkas dan padat.

4. X*n****

Hr ni hr lhrmu,

hr ni b+ lg usiamu,

hr ni b+ jua ttggjwbmu,

hr ni akn mjdikan drimu lbh mtng dek ujian y akn mdtg.

Sanah Helwah 21 buat akhiku..

5. Harris Fauzi, Azhar Baharom

Apkh prsaan and able org lmbt wish besday anda..

1-mrh gler:wt ltih ak bgtay besday ak je..hish

2-sdih: huaaaa..xde sape wish besday ak..

3-slamber: gua slamber je beb..no hal la bro

4-terharu: huh terharu ak..x de org wish besday ak rr

4-blur: erm..ai ni besday ak ke r..

InALLAHamaassobirin

Happy belated besday

Kullu a’am wa antum b khair….

Ash : Dowg berdua ni budak Engineering di PJ. Harris aku kenal da lame dah. Mase skola menengah lagi. Azhar ni mcm mane kenal da lupe da, tapi for sure kat PJ.

6. Liyana Hamat

Mulia sorg itu bkn brgntunf pnjgnya umurnya
tp bgaimana dy mggunakan umurnya utk mncr keredhaan Allah..
aid milady a akhi..
manfaatkn umur yg berbaki ke jalan yg diredhai Allah..
~Maaf lmbt wish~


Ash : Ni dari senior kat PJ dulu, budak Medic kuantan.


7. Adib Azman

Salam ngah, nak ucp bezday ni wlu pun lwt shari ya, slmt hari jadi ngah

-Astaghfirullah minal khoto ya-(^_^)..


Ash : Ni Ash xtaw la nape dy panggil Angah, x pernah pun mintak. hehe

8. ******* kot.. (xtaw name penuh)

Hapy brdy.*d* doakan smga abg dpnjg kn umr,

dmurahkan rezeki dn mcpai kejayaan yg abg ingin kn.erm…

smga ape yg abg buatsmua dredhoi n dbrkati ALLAH..


Ash : Yg ni xnak komen....................................

Baiklah, setakat itu sahaja untuk post kali nih.

Untuk pengetahuan, perkataan2 di atas mmg original daripada sender SPR tu, x di edit untuk mengekalkan keasliannya.

Jumpa lagi.


3 Komen:

afuan shah Sunday, September 12, 2010 at 11:54:00 AM GMT+8  

selamat hari lahir asyraf!!
sori lmbat wish..xperasan plak...
hehe..slamat hari raya jgak...maaf zahir batin!!;)

singgah lalu,  Sunday, September 12, 2010 at 10:34:00 PM GMT+8  

yg no 4 tu tak nak komen ke..?

Ashcroftstylus Az Monday, September 13, 2010 at 7:18:00 AM GMT+8  

afuan:...tq wish....selamat hari raya gak..

singgah lalu: em..x nak..sebab tu xde komen...bahaya kalo komen

Post a Comment

Follow by Email

ash berkongsi (128) cnp copy and paste (37) berita (21) cnp (21) politik (21) sosiologi (19) Science (16) sains (16) tazkirah (15) sejarah (14) falak (13) Quran (12) astronomy (12) filem (11) mahasiswa (11) sajak (11) kesihatan (8) ramadhan (8) Health (7) astrophotography (7) hobi (7) 2012 (6) Sunnah (6) buku (6) conspiracy (6) english (5) tarbiah (5) travelog dq (5) Diet (4) TURKI (4) tips (4) Kajian (3) pemakanan (3) jumaat (2) music (2) pantun (2) Fetih 1453 (1) Kuliyyah Notes (1) LM 2020 (1) Nebula (1) Risalah Nur (1) SMS (1) ash (1) essay (1) psikologi (1) seloka (1)

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP